Με ποια άλλη έκφραση;
2 απαντήσεις
ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ :: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ :: ΓΛΩΣΣΑ
Σελίδα 1 από 1
Με ποια άλλη έκφραση;
Άμα μπορείτε γραπτός μου τις απαντάτε!
Αμα γίνεται..., άμα είναι δυνατόν...
Δε βρίσκω άλλη έκφραση!!! Αυτές!
ΓΛΑΡΟΣ- Συγγραφέας
- Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2011
Απ: Με ποια άλλη έκφραση;
γραπτόςςςςςςςςςςςς?????????????????????????????
ΔΙΩΝΗ- Συγγραφέας
- Αριθμός μηνυμάτων : 38
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
Επόμενη άσκηση έκφρασης:
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Αυτό το "βγάλει" θα μπορούσε να βγει και να μπει κάτι άλλο; Ρωτώ γιατί κάθε φορά που το διαβάζω, νομίζω πως αν το πατήσω θα φάω κλωτσιά!!!
Αυτό το "βγάλει" θα μπορούσε να βγει και να μπει κάτι άλλο; Ρωτώ γιατί κάθε φορά που το διαβάζω, νομίζω πως αν το πατήσω θα φάω κλωτσιά!!!
ΔΙΩΝΗ- Συγγραφέας
ΔΙΩΝΗ έγραψε:γραπτόςςςςςςςςςςςς?????????????????????????????
Άμα μπορείτε γραπτός μου τις απαντάτε!
...Γράφοντας μου τις απαντάτε
ΓΛΑΡΟΣ- Συγγραφέας
ΔΙΩΝΗ έγραψε:Επόμενη άσκηση έκφρασης:
Για να μπείτε , για να πάτε, για να σας οδηγήσει, για να ανακαλύψετε, για να βρείτε
ΓΛΑΡΟΣ- Συγγραφέας
Ας αρχίσουμε με το "γραπτός"... δεν είναι επίθετο, είναι επίρρημα και επομένως γράφεται στην περίπτωση αυτή με ωμέγα.
Ωραίες οι εκφράσεις που προτείνεις για το άλλο... (να σας βγάλει)
Τι θα έλεγες όμως να προσθέσουμε στο μείγμα και λίγη φαντασία; Λίγο χιούμορ ίσως;
Περιμένω το αποτέλεσμα!
Πχ Με ένα κλικ στην εικόνα διακτινίζεστε δωρεάν στο ιστολόγιο Μικρούλης!
ή "Είναι εύκολο, είναι γρήγορο, είναι τζάμπα: Ταξιδέψτε στο blog Μικρούλης με ένα κλικ στην εικόνα."
ή "Απαγορεύεται να κάνετε κλικ στην εικόνα! Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με άμεση αποχώρηση από το φόρουμ!"
Το τελευταίο μπορεί να στείλει πολύ περισσότερους επισκέπτες στο ιστολόγιο από τα άλλα μηνύματα που τους λένε να το κάνουν, καθώς οι άνθρωποι συνήθως λειτουργούν ανάποδα...
Ανάλογα μπορείς να βρεις εκφράσεις και για το "βγάλσιμο" στο πόρταλ...
Ωραίες οι εκφράσεις που προτείνεις για το άλλο... (να σας βγάλει)
Τι θα έλεγες όμως να προσθέσουμε στο μείγμα και λίγη φαντασία; Λίγο χιούμορ ίσως;
Περιμένω το αποτέλεσμα!
Πχ Με ένα κλικ στην εικόνα διακτινίζεστε δωρεάν στο ιστολόγιο Μικρούλης!
ή "Είναι εύκολο, είναι γρήγορο, είναι τζάμπα: Ταξιδέψτε στο blog Μικρούλης με ένα κλικ στην εικόνα."
ή "Απαγορεύεται να κάνετε κλικ στην εικόνα! Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με άμεση αποχώρηση από το φόρουμ!"
Το τελευταίο μπορεί να στείλει πολύ περισσότερους επισκέπτες στο ιστολόγιο από τα άλλα μηνύματα που τους λένε να το κάνουν, καθώς οι άνθρωποι συνήθως λειτουργούν ανάποδα...
Ανάλογα μπορείς να βρεις εκφράσεις και για το "βγάλσιμο" στο πόρταλ...
ΔΙΩΝΗ- Συγγραφέας
"Μην πατάτε στην εικόνα. Ίσως λέω εγώ τώρα, μήπως και.. αλλά μπορεί και όχι, βασικά... κατα πάσα πιθανότητα να... Κάντε ό,τι θέλετε!!!"
"Πατήστε στην εικόνα για να μπείτε στην κλήρωση να τα πάρετε όλα 10 στους βαθμούς"
"Μην πατάτε στην εικόνα γιατί θα σας μετρήσει ο Προκρούστης!!!"
"Πατήστε στην εικόνα για να μπείτε στην κλήρωση να τα πάρετε όλα 10 στους βαθμούς"
"Μην πατάτε στην εικόνα γιατί θα σας μετρήσει ο Προκρούστης!!!"
Ιιιιιιιιιιι! Τι είπες τώρα;;; Πάω να πατήσω!! Τα λέμε...Ο δεν ξέρω έγραψε:"Μην πατάτε στην εικόνα γιατί θα σας μετρήσει ο Προκρούστης!!!"
ΓΛΑΡΟΣ- Συγγραφέας
Χαχα, με έκανες και γέλασα!
Να, αυτό εννοούσα. Ένα φόρουμ δεν είναι μόνο η εμφάνιση είναι και το περιεχόμενο του λόγου. Κυρίως είναι αυτό.
Και νομίζω έχεις πολλές δυνατότητες και στον τομέα του λόγου - ευκαιρία να τις αποδείξεις και σε όσους επισκέπτονται το χώρο!!!
Αυτό με τον Προκρούστη, καταπληκτικό!!!
Να, αυτό εννοούσα. Ένα φόρουμ δεν είναι μόνο η εμφάνιση είναι και το περιεχόμενο του λόγου. Κυρίως είναι αυτό.
Και νομίζω έχεις πολλές δυνατότητες και στον τομέα του λόγου - ευκαιρία να τις αποδείξεις και σε όσους επισκέπτονται το χώρο!!!
Αυτό με τον Προκρούστη, καταπληκτικό!!!
ΔΙΩΝΗ- Συγγραφέας
ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ :: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ :: ΓΛΩΣΣΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης